Home Locuri pescuit Partide ID:12843

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBlejesti
loc. Blejesti- Videle, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person vioalex8
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility20 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40 lei /12 ore

label_outline
Drum de acces
Am ajuns la balta pe ruta: Alexandria-Orbeasca -Babaita-Frasinet- Galateni-comuna Cosmesti-Blejesti. Drumul este prost. Sunt si alte variante dar nu le cunosc.

label_outline
Momeli folosite:
rame, viermusi, mamaliga, porumb diverse arome, pufulete diverse culori.


label_outline
Comentariu despre partida
Se poate opta pentru 40 lei -pescuit la caras sau 80 lei pescuitul la crap. Dupa ce m-am consultat cu paznicul am optat pentru caras. Crapul inca nu incepuse sa manance (asa a spus paznicul). Caras frumos de la 100 la 500 de grame. Balta e buna, dar din cauza drumului nu o sa mai merg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 12 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]