Home Locuri pescuit Partide ID:12048

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBlejesti
loc. Blejesti- Videle, jud. Teleorman

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility27 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80 lei /12 ore

label_outline
Drum de acces
Soseaua Bucuresti- Alexandria, dreapta spre Videle. Se merge pana in comuna Blejesti, unde se face stanga pe un drum pe camp. Nasol pe ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, viermusi, porumb.


label_outline
Comentariu despre partida
80 de lei pentru o balta care este la aproape 100 de km de Bucuresti, si in care prinzi acelasi carasel care il poti prinde foarte bine pe o balta de 30 de lei. La lanseta daca dai cu rama, viermus sau pufulete, te omoara caraselul care e si la undita. La porumb, nici o miscare. Iar la undita cu virmus, sau orice momeala un peste la 30 de secunde (pestisor, adica 30 la kg). Balta linistita, cu pescari putini, dar nu merita sa bati drumul pana acolo.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 10 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]