Home Locuri pescuit Partide ID:28016

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBitina
loc. Bitina, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person danielionut93
  • scheduleacum 11 luni
  • visibility8308 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 2 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/12h

label_outline
Drum de acces
Bucuresti-Urziceni. Asta e traseul principal. Recomand un GPS fiindca la un moment dat va scoate de pe DN printr-un drum judetean unde va duce fix la balta.

label_outline
Momeli folosite:
Viermusi, nada si rame.


label_outline
Comentariu despre partida
Am petrecut cam 7-8h pe balta, o zona linistita. Cand am fost balta a fost ocupata in jur de 80%.A mers bine la lanseta, la undita nu am dat.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 2 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]