Home Locuri pescuit Partide ID:26375

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBitina
loc. Bitina, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person lucian907
  • scheduleacum 6 ani
  • visibility4349 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 6 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100ron/12 ore

label_outline
Drum de acces
Asfalt pana la balta drum bun si pe ploaie. Bucuresti - Urziceni pana se intra in Movilita se face un drum la dreapta din DN.

label_outline
Momeli folosite:
Toate nadele posibile cu diverse arome.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la ora 3.30 si erau 5 masini la coada. La ora 5.00 au deschis balta si am intrat. Total au fost 25 masini, am numarat in parcare. Am pescuit la intrare langa paznici si am plantat cu vaporasul. Taxa este de 100 ron si ai voie sa reti 6.5 Kg, restul se plateste 130 ron Kg.
Nu am prins decat un crap la 1 kg in rest nu au auzit senzori deloc !!! Am plantat cu tot ce era posibil toate aromele si am verificat lansetele la 1.30 minute iar nada era intacta.
Crapul a fost prins la porumb cu aroma de vanilie.
La plecare am primit diferenta de peste pana la 6.5 Kg de la paznic dar peste mare 1.5 kg bucata. Patronul Alex Bitina era dezamagit si spunea ca nu stie ce sa mai faca el dorind sa prindem cat mai mult peste.
Mentionez ca pe balta au mai prins doar doi pescari cate un peste, deci ma consider norocos. La ora 12.00 am plecat, nu aveam de ce sa mai stam iar balta era aproape goala, toata lumea strangea.

Voi reveni cu siguranta dar mai pe toamna, acum cred ca este prea saturat de mancare alta explicatie nu am.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]