Home Locuri pescuit Partide ID:7617

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBitina 2
loc. Bitina, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person forum
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility40 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Se plateste 80 ron la intrare pe balta.
Se pescuieste fara restrictii. La plecare este un cantar electronic unde se vede: < 10 kg - se completeaza cu peste pana la 10 kg; > 10 kg - platesti depasirea cu 8 ron/kg. Am fost aici pe balta si lumea nu prea prindea. La 11.00 dimineata am ramas singur pe balta ca s-a dus romanu sa-si ia pestele si sa o uscheasca acasa.
Eu personal am luat 18 kg este, ciortan la 2 kg /buc. In rest, ce a fost mai mic l-am eliberat, ca nu se merita. Am auzit ca au scos tot pestele din Bitina 1 si l-au bagat in Bitina 2.

Postat pe forum de: Vasile Ionescu


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]