Home Locuri pescuit Partide ID:14539

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Bitina
loc. Bitina, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person pavel01877
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility691 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120lei/12h

label_outline
Drum de acces
asfalt nou pana pe balta - pe un sens, se lucra la al doilea sens.

label_outline
Momeli folosite:
rama, viermi.


label_outline
Comentariu despre partida
La ora 5,30 erau 7-8 masini si mai veneau. Crapceanul este mult mai mic decat cel de anul trecut, predomina cel intre 0,5 - 1 kg, rar spre 1,5 si foarte rar spre 2 kg. Cel mai mare prins a avut 1,8 kg. Am prins 6 buc = 5,8 kg. Colegul a avut 9 kg majoritatea cam la 7-800 g. Se poate da si in bazinul 2 dar de luni si pana vineri e hranit intens. Pestele de completat este mai mic dacat cel din bazinul 3 (cam intre 0,4 si 1 kg). Azi, marti balta era plina ca sambata si duminica ! P.S.- pestele e gustos dar foarte gras - un crapcean de 800 g avea 2cm de grasime pe burta (prajit).


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 6 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]