Home Locuri pescuit Partide ID:11896

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBitina
loc. Bitina, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person madescu
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility8 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Bun, cine nu stie cred ca se rataceste, pentru ca te strecori prin mai multe ulite ca sa ajungi la balta.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Cinste patronului pentru metoda de a atrage pescari. Nu mai are rost sa comentez ca daca nu prinzi iti da el peste pana la 10 kg, si nu mic.
Impedimentul este ca malul este foarte inalt(intre 1 si 2 metri) si te lasa sa pescuiesti numai pe un mal, cel inalt. Dar pe total, cu caratul bagajului, cu masina la capatul lacului, a fost bine. Asta pana om fi pescari cinstiti si nu ascundem peste. Am prins 7 kg ciortan la 1 kg fiecare si restul pana la 10 l-am primit la baraca. Tine-o asa d-le Gabi, si noi pescarii te vom iubi mereu.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 7 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]