Home Locuri pescuit Partide ID:10077

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBitina
loc. Bitina, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person pantazig04
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility36 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 ron/zi

label_outline
Drum de acces
drum ok, atentie la troita sa o luati mai pe departe la dreapta ca altfel dati intr-o groapa. Dupa podetul peste canal sa faceti stanga, si nu dreapta spre Boteni.

label_outline
Momeli folosite:
Patratica moale cu aroma de capsuni.


label_outline
Comentariu despre partida
Fata de alta data ciortanul a fost mofturos, probabil satul de nada data la greu sambata si duminica. Dand la pluta, se vedea clar ca statea cu momeala-n gura sau o scuipa, nu pleca ferm. Lansetistii de pe langa mine au mers mai slab, dar cam tot la mamaliga au prins, sau la bomba. De fapt am postat ca sa va spun ca s-a dat drumul si la balta din amonte de ultima, cea cu cabana paznicilor, dar numai pe malul cabanei. Se pare ca ar fi aici ciortani ceva mai rasariti. Nu merita retinut ciortan mai mic de 800 g, cu toate ca nu-i convine patronului, pentru ca la eventuala completare pana la 10 kg parca in tarc au ceva ciortani mai mari.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 13 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]