Home Locuri pescuit Partide ID:22499

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBistrita
loc. sat Frunzeni, jud. Neamt

  • Adaugat de: person Aviatorul
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility1091 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Permis ANPA

label_outline
Drum de acces
buna.

label_outline
Momeli folosite:
viermisor si mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la ora 9 dimineata, vremea era frumoasa, pescuiam mai in aval de puntea Kantzer de pe dig, am prins clean de 2 kg, scobar (podut) 1,3kg, 1kg, 900g, caras 400g. E un loc bun de pescuit pe raul Bistrita, este o groapa adanca de vreo 1,8m unde se retrag pestii.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 4 kg
-Alte specii: 2 kg

-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]