Home Locuri pescuit Partide ID:9533

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBibiresti
loc. Bibiresti, jud. Bacau

  • Adaugat de: person dinoel
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility10 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30-2 scule 50-nelimitat

label_outline
Drum de acces
Accesul este destul de bun (drum pietruit). Daca veniti dinspre Bacau atentie la gropile din sosea.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit viermi, boaba de porumb, pufulete. La viermi am avut singurele rezultate.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns cam tarziu pe balta pe la ora 07.00, era concurs dar se putea pescui si in afara concursului. Pescari multi. Balta am aflat din surse sigure ca a fost populata cu crap si caras in valoare totala de 80.000 ron- nu stiu cam cate tone ar putea fi. Am prins caras la varga cu viermi. Nici o captura nu a fost notabila.
Pana la ora 12 am prins in jurul la 3.5 Kg de carasel. Zona e frumoasa, parerea mea ar fi ca mai trebuie populata si mai trebuie sa asteptam sa mai creasca puietul. In ceea ce priveste partea de paza, nu am avut probleme, nici macar nu au venit sa vada cat si cu cate bete am pescuit, e ok. Cred ca e o balta de pespectiva.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]