Home Locuri pescuit Partide ID:13108

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBibiresti
loc. Bibiresti, jud. Bacau

  • Adaugat de: person kcrysty
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility739 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30lei/24ore

label_outline
Drum de acces
Drumul de acces pana la balta este in general bun, in afara de cel din padure de la Buhoci care ar mai trebui reparat iar cel de pe marginea baltii e din pamant si in caz de plaoaie mai mare s-ar putea sa ramana cineva cu masina acolo si sa nu mai iasa.

label_outline
Momeli folosite:
Am dat la viermisori si ca momeala mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Dupa ce vin paznicii sa ia banii si iti elibereaza si bilet poti sa incepi sa pescuiesti fara probleme numai ca la varga cat si lanseta se prinde caras marunt dar mult. Cand am fost eu, a plouat cu o zi inainte si chiar si in ziua respectiva si a fost si frig, pana la pranz cand s-a incalzit, dar tot am reusit sa prind 3 kg de caras pana la ora 16 si asta la o singura varga de 4 metri cu care am tras toata ziua cat am stat acolo.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]