Home Locuri pescuit Partide ID:18573

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBerza 1
loc. Mihai Viteazu, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person audi2004
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility1811 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
35ron/12 ore

label_outline
Drum de acces
de la sosea, 1,5-2 km, drum de pamint.

label_outline
Momeli folosite:
viermusi, porumb bonduele, rima, nada ttx.


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost ieri cu un prieten la o partida de pescuit pe Berza1. Am pescuit de la ora 7.00 pina la 17.00. Am prins caras in jur de 5 kg (nu mai mare ca palma), la 2 undite si 2 lansete. Prietenul meu a prins un crap de 2,5 kg la bomba, in rest numai caras palmas. O balta buna, dar agata foarte mult la lansete (si la undita in unele locuri). Locatia promite dar trebuie sa ai nervii tari in privinta agataturilor. Paznicii de treaba (nu te deranjaza dupa ce au luat taxa). Am sa revin pe aceasta balta. O singura propunere am de facut administratorului, sunt bine venite 2-3 wc-uri ecologice. In rest balta curata. Fire intinse tuturor.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 5 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]