Home Locuri pescuit Partide ID:17076

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBerza 1
loc. Mihai Viteazu, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person noma
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility28 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
35lei/12h

label_outline
Drum de acces
drum de tara aprox. 1 km de la DN.

label_outline
Momeli folosite:
virmusi, rame, porumb (dulce, cu arome, uscat).


label_outline
Comentariu despre partida
Durata partidei: aprox 12 h.


Este o balta relativ noua, in locul unde se afla aceasta balta acum, inainte era stuf. In momentul amenajarii, nu s-au gandit ca mai intai trebuie curatata si apoi inundata si populata cu peste, din aceasta cauza pescuitul la lanseta lasa de dorit.

Desi paznicii spun ca acolo s-a pescuit crap, cten, salonta etc., din pacate nu am vazut si nici nu am reusit sa prind asa ceva. Daca dai la undita, carasul brichetar te dovedeste, prinzi cu zecile de kg daca te lasi dus de situatie...


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]