Home Locuri pescuit Partide ID:16282

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBerza 1
loc. Mihai Viteazu, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person outlander
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility24 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
70 lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
destul de bun.

label_outline
Momeli folosite:
porumb uscat, porumb din conserva.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit incepand cu ora 07 (10.05.2010) pana azi 11.05.2010 la 08. Mai erau 4-5 pescari. Eu am prins 2 crapi la circa 3-3,5 kg si scapati alti 3, am adormit spre dimineata. Am pescuit la montura cu un singur ac deoarece mai agata cu saculeti solubili. Balta curata, paznici ok, se insista si este normal pentru eliberarea ciortanului sub 1 kg. Caras destul de frumos, am prins la undita circa 5 kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 7 kg
-Caras: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]