Home Locuri pescuit Partide ID:16267

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBerza 1
loc. Mihai Viteazu, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person marian r
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility25 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
35lei/12h

label_outline
Drum de acces
Foarte bun drumul daca nu ploua. Cred ca merge si pe ploaie, dar mai greu. Nu stiu sigur.

label_outline
Momeli folosite:
porumb conservat, rame, viermi si mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta in jurul ore 5.30 si am plecat pe la ora 18.00. A batut putin vantul, dar nu exagerat de tare. Foarte linistita balta mai ales ca se simtea lipsa manelistilor si nici nu era aglomerata de pescari (4 pescari). Am pescuit pe la jumatatea baltii si din 8 lansete am luat 5 crapi la in jur de 4 kg fiecare. Am avut o scapare pentru ca s-a agatat si am luat la 2 undite 3 kg de caras. Eu cred ca este o balta foarte buna mai ales ca i-a scazut pretul si chiar se prinde peste destul de frumos. Anul trecut agata in foarte multe locuri, dar cred ca au curatat-o. Va doresc fire zbuciumate la cine merge si astept mesaje care vrea mai multe detalii. Cand se incalzeste vremea mai mult, voi incerca sa stau si noaptea.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 18 kg
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 10 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]