Home Locuri pescuit Partide ID:15145

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBentul Mare
loc. Bordusani, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person madal8n
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility183 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
permis anpa

label_outline
Drum de acces
Am fost la bentul mare la inceputul lunii trecute dar postez acum pentru ca nu aveam cont. Drumul de la bac pana la Bent este bunicel daca nu ploua. Dupa ploaie este belea mare, doar cu un 4x4 ai ceva sanse sau cu caruta sau tractorul.

label_outline
Momeli folosite:
am folosit rame rosii, negre si albe, viermusi si boabe de tot felul.


label_outline
Comentariu despre partida
lume destul de multa pe balta, asa cum este de obicei pe Bentul Mare mai tot timpul anului. Merg de multi ani pe Bentul Mare dar anul asta a fost foarte slab, in alti ani mai luam ceva ciortan si stiuca sau biban la pestisor dar anul asta numai caras si ala mai mult din barca. Sunt doar cateva locuri unde poti pescui de pe mal, apa fiind foarte mica. Majoritatea pescarilor erau in apa pana la brau. Am dat si pe insula unde am gasit apa de 6m si tot degeaba nu a vrut nimic mai mare de 200 g.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 8 kg
-Stiuca: 1 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule
-Am pescuit la plantat


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]