Home Locuri pescuit Partide ID:19623

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBelin
loc. Belin, jud. Brasov

  • Adaugat de: person vangogh
  • scheduleacum 8 ani
  • visibility497 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 37 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50+10 ron/24 ore

label_outline
Drum de acces
Un drum destul de prost din Haghig pana in Arini si apoi Belin. Drumul parea bombardat ca in razboi, abia poti sa mergi cu 60 la ora cu riscul de a iti rupe masina in vreo groapa ivita in ultima clipa. Accesul catre balta este destul de rau, din pietris si mai mult pamant. Cred ca pe ploaie este si mai urat (adaugi la cheltuieli pentru partida si o spalare a masinii).

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, rame, viermusi, porumb.


label_outline
Comentariu despre partida
Vremea a fost foarte buna pentru pescuit. Nu am prins mai nimic si mai mult am batut drumul degeaba. Nu existau informatii despre taxa de pescuit, nici regulamente privitoare la aceasta balta pe internet, si am fost surprins ca pe langa taxa de pescuit, care este de 50 ron, mai adaugi inca 10 ron pentru parcarea masinii, si cel mai aiurea zic eu, o taxa de garantie in valoare de 200 ron,(doua milioane lei vechi) pe care nu am inteles de ce trebuie sa ii lasi. Pe langa banii pregatiti pentru partida, va recomand sa va luati cash cat mai mult, ca s-ar putea sa va ceara bani si pentru ca stati la umbra plopilor. Balta este frumos amenajata, si paznicul mi-a spus ca sunt si pesti in ea. Eu am prins doar cativa carasei la rama, nici vorba de crap. Ca o parere proprie referitoare la aceasta balta este aceea ca peste se poate prinde doar cand este populata balta. Nu stiu cand a fost facut acest lucru ultima data.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]