Home Locuri pescuit Partide ID:17768

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBelin
loc. Belin, jud. Brasov

  • Adaugat de: person culturist
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility34 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
45lei/12ore

label_outline
Drum de acces
foarte bune.

label_outline
Momeli folosite:
ttx, porumb miere, aroma crap, betaina, porumb Tata Nitu.


label_outline
Comentariu despre partida
Dupa 24 ore de pescuit la Belin judetul Covasna m-am ales cu 3 platici obosite si un crapcean la 2,5kg, balta nu are potential asa cum se aude si cum se vehiculeaza printre pescari... Se alimenteaza din 2 in 2 saptamini cu peste dar foarte putin, numai citeva sute de kg, ceea ce este foarte foarte putin la volumul de pescari unul linga celalalt, cu sperante. Doresc de asemenea sa specific ca am pescuit dupa carte am nadit corespunzator cu spod-ul kg intregi pe un loc restrins si singurul peste care l-am prins a venit dupa 7 ore. Pretul este ok daca stam sa ne gindim la densitatea pestelui in balta este foarte curata nu te streseaza nimeni cu nimic toata lumea este amabil nu tu mizerie nu tu manele, lucru care trebuie aplicat si pe alte balti din tara noastra. Va recomand balta celor care va multumiti numai cu citeva kg de peste, celor in sistem catch and release abtineti-va. Fir intins domnilor !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]