Home Locuri pescuit Partide ID:16610

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBelin
loc. Belin, jud. Brasov

  • Adaugat de: person raresh27
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility9 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
45 ron/24 h

label_outline
Drum de acces
de la Maierus la Belin ai impresia ca ai calatorit in timp pe vremea bombardamentelor, din drumul principal la balta vreo 300m drum cu piatra, acceptabil pe timp de ploaie, iar in jurul baltii atentie la alunecare.

label_outline
Momeli folosite:
bonduell, multe, multe tipuri de porumb de conserva cu diferite arome, vierme, rama, boiles cu dif. arome.


label_outline
Comentariu despre partida
A fost o partida de 4 zile, inceputa vinerea si terminata lunea, multa lume pe balta, dar cuvintul general a fost: DEZASTRU TOTAL ! si asta datorita racilor care fac legea pe balta. Pina acum vreo 3 sapt au fost capturi bune la crap romanesc, oglinda, somn, stiuca si ceva caras. La ultima partida nici nu ajungea bine momeala pe fundul apei (max 2 m) ca era atacata de raci. Daca dl. Bela patronul baltii nu face ceva in privinta asta o sa fie jale, in rest e ok. Trebuie sa ai scule si sa faci lansari foarte lungi sau sa ai vaporas de nadire. Cantitatea de mai jos este dupa 4 zile, capura personala, iar in jurul meu am vazut 1 crap romanesc de 4 kg si o oglinda de 2 kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 2 kg
-Alte specii: 5 kg

-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]