Home Locuri pescuit Partide ID:12812

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBelin
loc. Belin, jud. Brasov

  • Adaugat de: person florin71
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility8 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
45lei/24ore - balta noua

label_outline
Drum de acces
drum de acces bun se ajunge cu masina pana linga lac, nu se ajunge cu trenul, este cam la 5-6Km de gara Belin, nu are gara. Recomandari: mergeti cu un prieten cu masina, asa bei si tu o bere ca ai sofer.

label_outline
Momeli folosite:
Momeli: rama rosie si de gunoi, viermusi, porumb de toate felurile si aromele. Pana acum rama a dat roadele cele m-ai bune la crap, la caras si viermusti si rama.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida asta a fost un semiesec, s-au prins 3 crapi pe toata balta si pescarii erau foarte dezamagiti, restul a mers binisor la caras, somn s-au alte specii zero. Sfaturi: sa mai bage peste in balta si lumea va aprecia.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Caras: 3 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]