Home Locuri pescuit Partide ID:12812

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBelin
loc. Belin, jud. Brasov

  • Adaugat de: person florin71
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility12 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
45lei/24ore - balta noua

label_outline
Drum de acces
drum de acces bun se ajunge cu masina pana linga lac, nu se ajunge cu trenul, este cam la 5-6Km de gara Belin, nu are gara. Recomandari: mergeti cu un prieten cu masina, asa bei si tu o bere ca ai sofer.

label_outline
Momeli folosite:
Momeli: rama rosie si de gunoi, viermusi, porumb de toate felurile si aromele. Pana acum rama a dat roadele cele m-ai bune la crap, la caras si viermusti si rama.


label_outline
Comentariu despre partida
Partida asta a fost un semiesec, s-au prins 3 crapi pe toata balta si pescarii erau foarte dezamagiti, restul a mers binisor la caras, somn s-au alte specii zero. Sfaturi: sa mai bage peste in balta si lumea va aprecia.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Caras: 3 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]