Home Locuri pescuit Partide ID:11212

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBarbuceanu
loc. Barbuceanu, jud. Dambovita

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility503 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
25 Ron/zi

label_outline
Drum de acces
Drum ok, practicabil si pe ploaie, asta daca doriti sa pescuiti din sosea, daca vrei sa intrati pe camp, mare atentie daca ploua, e posibil sa aveti probleme. In anumite locuri nu se poate pescui la lanseta, din cauza cracilor aflate in apa.

label_outline
Momeli folosite:
porumb cu diverse arome, mamaliga, rame, viermusi. Am prins doar cativa carasei la rama si viermusi, la crap nici macar o trasatura la 6 lansete, nadite cu saci solubili.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida foarte slaba, desi vremea a fost super buna, iar balta era arhiplina. Paznicul OK, taie bon, foarte corect.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Nr. scule folosite: 9 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]