Home Locuri pescuit Partide ID:11212

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBarbuceanu
loc. Barbuceanu, jud. Dambovita

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility876 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
25 Ron/zi

label_outline
Drum de acces
Drum ok, practicabil si pe ploaie, asta daca doriti sa pescuiti din sosea, daca vrei sa intrati pe camp, mare atentie daca ploua, e posibil sa aveti probleme. In anumite locuri nu se poate pescui la lanseta, din cauza cracilor aflate in apa.

label_outline
Momeli folosite:
porumb cu diverse arome, mamaliga, rame, viermusi. Am prins doar cativa carasei la rama si viermusi, la crap nici macar o trasatura la 6 lansete, nadite cu saci solubili.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida foarte slaba, desi vremea a fost super buna, iar balta era arhiplina. Paznicul OK, taie bon, foarte corect.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Nr. scule folosite: 9 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]