Home Locuri pescuit Partide ID:15292

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBarajul Paltinul
loc. Valea Doftanei, jud. Prahova

  • Adaugat de: person agedo
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility8544 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
foarte bun.

label_outline
Momeli folosite:
artificiale de tot felul.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit cateva ore langa viaduct, unde erau cateva zone promitatoare. Nimic. Oricum anul asta a mers mai slab ca in alti ani, mai ales in ceea ce priveste salaul. Parerea mea este ca de-a lungul timpului au fost facute populari dupa ureche, ba cu biban, ba cu salau, ba cu stiuca si lantul trofic a fost dereglat rau. De exemplu acum doi ani incepuse sa-si revina. Reaparuse carasu, rosioara, cleanul... si poc ... au bagat stiuca... Dar... ma rog, in Romania se poate orice. Fire intinse si La Multi Ani colegilor de suferinta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]