Home Locuri pescuit Partide ID:11905

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Barajul Paltinul
loc. Valea Doftanei, jud. Prahova

  • Adaugat de: person cirneci_st
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility87 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei / zi - 2 scule

label_outline
Drum de acces
Drmul este bun. Este drumul catre Valea Doftanei.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit lingurite oscilante, rotative si twistere de diferite marimi si culori. Am aruncat de doua ori la boaba de porumb din borcan, dar ambele aruncari s-au finalizat cu un ac in minus taiat de raci.


label_outline
Comentariu despre partida
Nu am avut nici o trasatura in 4 ore, timp in care am incercat in mai multe locuri. Am vazut o singura persoana care a luat vreo 4 bibanasi si un clean la vreo 300-400g, la rama rosie, in rest nimic. Nu este permis pescuitul cu pestisor viu. Lacul este foarte adanc, in jur de 60 metri, si plin de raci care trag imediat, apoi iti taie firul. As mai incerca o data ca sa imi pot face o impresie corecta, poate in alta zi a saptamanii cand e mai putina agitatie. Acum era Duminica si cam multa populatie.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]