Home Locuri pescuit Partide ID:9790

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBarajul Padureni
loc. Padureni Putna, jud. Vrancea

  • Adaugat de: person stelica_76
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility40 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
Permis pescuit

label_outline
Drum de acces
Drum foarte bun indiferent de conditiile meteo.

label_outline
Momeli folosite:
Am pescuit exclusiv la rapitor, pestele vizar fiind salaul. Am folosit twistere de toate modelele si multe culori dar cel mai bine am prins la culoarea perla. Rezultate bune am avut si la urmatoarele culori: alb, verde deschis cu gliter, perla cu gliter si verde.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la baraj pe la ora 6.45 si am observat ca erau trei barci in aval de baraj din care se pescuia la rapitor cu momeala pestisori vii. Am unflat barca si am intrat pe apa iar in larg m-am ancorat si am inceput lanseurile. Mai intai strapazanii iar apoi salaii nu s-au lasat mult asteptati si si-au facuta prezenta din ce in ce mai bine ajungand la un raport de patru lanseuri - patru salai prinsi. Pe fundul albiei sunt foarte multe agataturi intre pietrele mari.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Salau: 17 kg
-Nr. scule folosite: 1 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]