Home Locuri pescuit Partide ID:14357

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBarajul Padureni
loc. Padureni Putna, jud. Vrancea

  • Adaugat de: person kelu84
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility1853 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
permis ajpvs

label_outline
Drum de acces
Drum asfaltat (e85), din sosea drum pietruit pana la acumulare. Daca este uscat se merge ok, daca ploua sunt cateva capcane pe niste culmi.

label_outline
Momeli folosite:
vierme, rama, porumb diferite arome, pufulete.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe baraj in jurul orelor 11, si ne-am asezat pe malul dinspre galati oarecum si nu pe partea unde am fi avut E85 in spate. Am pescuit toata ziua si toata noaptea pana dimineata pe la 5. De mentionat ca lacul era plin de pescari insa nimic notabil, la cativa se mai gasea cate o platica sau un "morunas" (o specie de peste de care eu nu am mai auzit si nu am mai vazut pana acum). In tot acest interval nu am reusit sa capturam decat 5 somotei pana intr-un kg, in rest nimic, nicio trasatura la porumb sau la vierme. Prietenii cu care am fost au prinsa platica si vreo 4 "morunasi" la vierme rosu, in rest liniste totala. Mi-am incercat norocul si la rapitor pentru ca la un moment dat la aprox. 3 m de mal sarea salaul, insa nimic nici aici. Concluzia mea este ca aceasta acumulare de apa are mult peste si peste mare insa nu este un raport echitabil intre marimea luciului de apa si a densitatii pestelui. Singura sansa sa prinzi somn mare ar fi sa cunosti unde sunt gropile sau care sunt locurile care merg, insa pentru relaxare este ok. Erau foarte multi veniti cu familiile si cortul si peisajul este extraordinar. Ca si sfat, daca va incumetati sa bateti drumul pana acolo, luati-va bocanci si saltele groase pentru ca malul este format exclusiv din pietris, nu vezi un petec de iarba. Si cred ca un rol decisiv al esecului acestei partide este ca de la lasarea serii si pana dimineata apa a crescut aprox. 3 metri pe mal, vantul a fost foarte puternic si valurile foarte mari.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 12 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]