Home Locuri pescuit Partide ID:15333

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBalta noua Belin
loc. Belin, jud. Brasov

  • Adaugat de: person pa_mishu
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility1393 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
45lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul este ok pana pe malul baltii. Din acest punct de vedere nota 10.

label_outline
Momeli folosite:
Daca ar mai baga patronii putin peste in balta, probabil ca s-ar prinde si la porumb si la rama si la mamaliga si la... dar din pacate.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit toata vara si nu prea am fost multumit de prezentari. Totusi, ce am prins, ma refer la crap, am prins la porumb bonduelle fara nici un fel de aroma si la rama subtire pusa pe ace mari.
De regula partidele de pescuit sunt agreabile, mai putin daca incepe ss bata vantul (cam de fiecare data bate cu putere). Sunt zile cand nu se prinde nimic desi pe balta sunt pescari de nu au loc unul langa altul. Concluzia: NU ESTE PESTE.
Cand mai baga (ca mai si baga cate odata) trage in disperare o zi doua si gata, s-a terminat.
De regula pescuiesc la 4 lansete cu diverse tipuri de monturi intens studiate dar culmea cel mai bine trage la bomba iar eu nu prea sunt adeptul, cea mai mare captura a avut in jur de 2 kg. De fapt asta e standardul, intre 1 si 2 kg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]