Home Locuri pescuit Partide ID:12280

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorbalta cermei
loc. cermei, jud. Arad

  • Adaugat de: person liviu67
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility1133 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
24ore/50 ron,12ore/30 ron

label_outline
Drum de acces
Drum de acces la limita utilizabilului, pe timp ploios sau dupa ploaie nu se poate intra sau iesi la asfalt. Lungime de la asfalt la balti 4 km.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb, boilles diferite arome, paine.


label_outline
Comentariu despre partida
Apropo, sunt 3 balti in aceeasi locatie, aceeasi taxa, conditii de pescuit similare. Unul dintre dezavantaje o constituie vintul care bate toata ziua, indiferent de anotimp. Partidele de pescuit au fost multumitoare din punct de vedere al capturilor, care nu depasesc 6kg, dar compenseaza prin numar.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 45 kg
-Caras: 7 kg
-Cantitatea retinuta: 3 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]