Home Locuri pescuit Partide ID:18885

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBalotesti - Petresti
loc. Balotesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person romik
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility1828 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
nu stiu

label_outline
Drum de acces
foarte bun.

label_outline
Momeli folosite:
de toate, bob fiert de porumb, bonduele, mamaliga, patratica, rima rosie, pufulet verde.


label_outline
Comentariu despre partida
Pentru prima data pe aceasta balta am ajuns pe la 1400 si am stat pina pe la 24.30. Crapul nu a dorit sa manance, probabil dupa bataie. Nici somnul nu a vrut sa se arate si din ce am inteles de pe la unii pescarii care mai vin acolo e peste foarte mare si somn si crap. In schimb am luat un caras lung cat o sticla de 5 litri si mare. Atat, poate data viitoare. Pe balta eram doar eu iar pe cea din stanga digului mai erau 4 masini care se pare sau dus punct ochit semn ca ar stii ce fac. Nu am avut navomodel.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Nr. scule folosite: 7 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]