Home Locuri pescuit Partide ID:14316

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBalotesti - Petresti
loc. Balotesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person nea_sorin
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility29 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei/ 12h

label_outline
Drum de acces
Drumul de acces foarte bun, asfaltat pana la ferma si apoi pietruit. Am pescuit pe balta din dreapta, spre DN stationar si pe stanga la rapitor timp de o ora (cea din stanga are stiuca).

label_outline
Momeli folosite:
toata gama, rezultate la mamaliga si pufulete, rama rosie groasa. la rapitor nici un tras, dat doar cu twistere si voblere.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida slaba, cu ten de pana intr-un kg pe care trebuie sa il arunci oricum. Daca va plictisiti si n-ati mai prins de mult peste puteti incerca, nu va asteptati insa la capturi impresionante. Nu sunt nici eu un profesionist dar am prins peste mai mare in locuri unde ma asteptam mult mai putin. Somn, salau (de la paznic, un prieten a prins doar un somotei de 1/2 kg) caras, ten, crap. Necazul cu balta asta este atitudinea patronului transmisa prin zbirii lui, numiti paznici care sunt de o nesimtire crunta, te simti chiar amenintat cu bataia daca nu le convine ceva. Pe balta sambata a iesit chiar un conflict si paznicii au pus cainii pe un pescar care a chemat politia. Eu m-am jurat ca nu mai calc decat daca au secat restul baltilor. Succes.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Alte specii: 1 kg

-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]