Home Locuri pescuit Partide ID:585

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBalotesti - Fieni
loc. Balotesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person martyt13
  • scheduleacum 21 ani
  • visibility810 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 21 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Aproape 7 kg ciortan intre 700 gr si un kg; prietenii mei au prins si cteno intre 1,5 kg si 2 kg; a mers numai la undita, la viermusi, rama si mai ales patratica; pe malul celalalt s-a prin mai mult la lanseta. Prietenii mei au prin mai mult decat mine. Accesul auto e foarte usor. Taxa pe 2003: 400.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]