Home Locuri pescuit Partide ID:579

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBalotesti - Fieni
loc. Balotesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person kramer
  • scheduleacum 21 ani
  • visibility844 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 21 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost ca prostul la pomul laudat in aceasta saptamina de 2 ori. Imi pare rau despre cei care cred ca aceasta balta merita banii pe care ii pretinde patronul baltii. Eu unul consider ca nici pretul si nici reclama ce i s-a facut baltii in revista A.l.P. nu sunt meritate. Se prinde peste nimic de zis citeva bucati de ciortan dar sa nu sperati sa cintareasca mai mult de 500-600 grame bucata. Deci eu ramin la parerea ca mai bine ma duc la o balta care stiu ca are peste mare si vine mai greu dupa priceperea fiecarui pescar decit sa stau pentru 3-4 ciortani sub kil si platind suma de 400000 lei. Taxa pe 2003: 400000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]