Home Locuri pescuit Partide ID:26191

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBalotesti - Fieni
loc. Balotesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person Anihilus
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility1036 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum ok, se poate parca pe marginea drumului, vis-a-vis de restaurant.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit porumb la boaba, cu TTX si usturoi, pfarine si porumb muiat in miere si bere, la plantat. Set de 6 lansete.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit timp de 24 de ore, intre orele 17:00 si 17:00 a doua zi. Vremea a fost frumoasa, cer senin, vant usor, toate conditiile normale.

Am pescuit la casutele din spate, de langa restaurant, iar langa erau toate casutele pline, unii si cu 12 lansete + barcuta etc..

Nu am avut decat 1 trasatura (ciortan la 600g), in rest nimic, indiferent ce am facut. La fel colegul cu 12 lansete, a prins 2 bucati in tot acest interval, fara alte reusite.

De 2 ani patim acelasi lucru pe aceasta balta (4-5 partide pe aceasta balta, diverse locuri si monturi), probabil nu a mai fost populata, a fost ultima partida aici si cu siguranta nu mai revenim.

Pacat de conditiile create, probabil ca patronii castiga destul de mult cu restaurantul Laguna Verde si nu ii mai intereseaza balta. Duminica cand am plecat era supra aglomerat la restaurant.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]