Home Locuri pescuit Partide ID:26191

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBalotesti - Fieni
loc. Balotesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person Anihilus
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility1038 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum ok, se poate parca pe marginea drumului, vis-a-vis de restaurant.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit porumb la boaba, cu TTX si usturoi, pfarine si porumb muiat in miere si bere, la plantat. Set de 6 lansete.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit timp de 24 de ore, intre orele 17:00 si 17:00 a doua zi. Vremea a fost frumoasa, cer senin, vant usor, toate conditiile normale.

Am pescuit la casutele din spate, de langa restaurant, iar langa erau toate casutele pline, unii si cu 12 lansete + barcuta etc..

Nu am avut decat 1 trasatura (ciortan la 600g), in rest nimic, indiferent ce am facut. La fel colegul cu 12 lansete, a prins 2 bucati in tot acest interval, fara alte reusite.

De 2 ani patim acelasi lucru pe aceasta balta (4-5 partide pe aceasta balta, diverse locuri si monturi), probabil nu a mai fost populata, a fost ultima partida aici si cu siguranta nu mai revenim.

Pacat de conditiile create, probabil ca patronii castiga destul de mult cu restaurantul Laguna Verde si nu ii mai intereseaza balta. Duminica cand am plecat era supra aglomerat la restaurant.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]