Home Locuri pescuit Partide ID:25271

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBalotesti - Fieni
loc. Balotesti, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person robert_lor
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility56 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80 lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drum ok indiferent de vreme.

label_outline
Momeli folosite:
Ttx amestecat cu spartura de porumb, csl.etc.. Am incercat tot ce se putea: porumb uscat, porumb conserva, pufuleti cu diferite arome.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta la ora 18:30 la 19:30 aveam toate betele la apa (7 lansete si o undita) este ceasul 01:30 si nu am fost deranjat decat doar de paznici pentru taxa baltii, in rest nici macar pestii nu te deranjeaza. in decurs de 2 luni este a patra oara care vin si nu am avut un tac la senzori. Chiar nu recomand aceasta balta... pacat de condițiile create de administratie.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 7 kg
-Nr. scule folosite: 7 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]