Home Locuri pescuit Partide ID:14351

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBabiciu
loc. Babiciu-Frunzaru, jud. Olt

  • Adaugat de: person liviu28
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility1490 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
permis ajvps

label_outline
Drum de acces
drum bun.

label_outline
Momeli folosite:
bob, mamaliga, rame, lipitori, pufarine, viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Lacul Babiciu e asa de frumos ca nu o sa-l mai deranjez nici o data. Cine vrea soare, manele si plase sa mearga la Babiciu. Ziua e discoteca iar noaptea se pescuieste cu plasele. Aici am intilnit culmea nesimtitrii, nici o data nu am patit sa-mi bage setca chiar prin fata lansetelor. Rusine lor pescarilor din Babiciu, rusine autoritatilor care nu iau nici o masura. Pacat de un asa loc, mare pacat.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 99 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]