Home Locuri pescuit Partide ID:9540

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBabadag
loc. Babadag, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person forum
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility5267 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces
-

label_outline
Momeli folosite:
-


label_outline
Comentariu despre partida
Am fostla Babadag vinerea trecuta, cu intervetii; cu de toate nu ne-a lasat sa pescuim in lacul mare, cu greu am dat pe teu, asa numita locatie cu supra taxa. De plantat nici vorba cu barca cu barcuta nici nu a vrut sa discute despre plantat, din cauza celor care i-au prins cu cantitati industiale si nu mintea, in sfarsit am momit cu porumb umed si ceva miroase dar un singur peste a intrat un ten frumos, constanteni au luat ceva peste in stanga digului plantat, dificil rau de tot, trebuie sa mergi cu cizme pin apa, stuf, greu dar merita zic eu, sambata se alomerase rau, drumul pe balta de nedescris.

Postat pe forum de: Duica Adrian


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]