Home Locuri pescuit Partide ID:16035

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Autostrada Bucuresti-Pitesti km 36
loc. A1, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person pescaru_
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility2784 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
0 ron

label_outline
Drum de acces
La km 36 se face dreapta, se da de un drum cu dale (de circa 30 m) si dupa aia drumul devine pietruit. Se merge cu masina pana aproape de baraj (Arges).

label_outline
Momeli folosite:
rame, viermusi, mamaliga (patratica si cocolos), pufulete, pelette.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 05-13. Am asteptat sa se lumineze ca sa putem vedea baltile (sunt langa cursul Argesului). Din comentariul d-lui Gheorghe Alin - Florentin, Bucuresti nu am inteles cum se ajunge dar motivati de "comentariul" lui am vrut sa incercam. In prima incercare am dat de 2 balti una langa cealalta (baltile sunt mai mult pentru undita), am pescuit si la undite si la lansete (pana la ora 10.30, in 3 persoane 2 carasei si 10 biban soare). Ne-am gandit ca nu se poate ca baltile astea 2 (noi dadeam in aia mai maricica) sa fie aia in care d-nul alin a prins caras 0,500-0,800 g, asa ca am incercar sa mergem pe drumul pietruit pana in capat. Am mai dat de o balta mai mare ca astea 2. Am strans (undite si lanseta) si ne-am mutat. Acelasi rezultat, pescari pe balta dar nimeni nu prindea, pe Arges mai tragea dar anemic. Poate nu tragea atunci, poate d-nul Alin chiar a prins; ce este in schimb SIGUR 100%, ca nu o sa mai ma duc pe aceasta pseudo balta. FIRE INTINSE la adevaratii pescari !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]