Home Locuri pescuit Partide ID:816

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAraneanu
loc. Iasi, jud. Iasi

  • Adaugat de: person gabipeste
  • scheduleacum 20 ani
  • visibility2397 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 20 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Zi beton, de vara...vant usor, destul de racoare, putin innorat, perfect pentru pescuit. Eu, impreuna cu doi prieteni ne ducem la pescuit. Unde? La lacul Araneanu.
Scule folosite de mine: o lanseta de 3.4 m cu un fir Carp Expert de 35 mm, o lanseta cu pluta de 2,6 m cu un fir Carp expert de 3.0 mm, un telescop de 5m cu un fir de 3.0 mm si cu doua ace Mustad si un telescop de 4.2 m cu fir de 2.5 mm.
Nada:mamaliga si srot
Momeala: mamaliga, rama, vermusti si porumb.
Capturi: 2.5 kg caras, vreo 700 g rosioara si doi crapi: unul la vreo 8-900 de grame iar celalalt avea 1.5 kg.
Capturile prietenilor mei:5 crapi 1-2 kg. 5-6 kg. caras, 2 kg rosioara. Mentionez ca ei au avut in total 6 telescoape si 7 lansete.
Daca va duceti la pescuit pe lacul Araneanu nu va sfatuiesc sa va luati lansete prea mari deoarece nu prea aveti unde sa lansati. Latimea baltii este de aproximativ 100 m.
Deoarece balta are mult stufaris este bine sa dati pe langa el pentru a avea succes la crap.
Momeala cea mai buna este cu siguranta mamaliga iar ca nada puteti da srot simplu sau amestecat cu mamaliga.
Daca luati un institor cu voi el nu va plati nimic, dar daca va pescui bine inteles ca va plati valoarea bonului, adica 100 000 lei.
Este important sa nu va uitati ciorpacul acasa deoarece cu siguranta veti avea nevoie de el.
Nu sperati la vreo terasa sa va potoliti setea, cea mai apropiata este la vreo 2 km la lacul Dorobanti (nasol lac pentru pescuit. Pescuiesc astia cu navoadele de rup stilu' ma)
Va doresc fir intins !!!!!!!!!!
Taxa pe 2003: 100 000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]