Home Locuri pescuit Partide ID:537

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAradul Nou
loc. Arad, jud. Arad

  • Adaugat de: person ionitaga
  • scheduleacum 20 ani
  • visibility111 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 20 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost sambata 19.04.03 pe balta din Aradul Nou. Am fost la pomul laudat, pentru ca in afara de 16 buc. crap chinezesc cat degetul mijlociu de mari, nu am prins numic! Alti pescari, care au avut carlige mai mici si porumb la conserva mai moale au prins crap intre 1 si 2,5 kg/buc.
Cred ca o sa mai revin pe aceasta balta, chiar daca pestele prins trebuie platit la sfarsit: Crapul: 90.000Lei/kg, Somnul: 110.000Lei/kg, carasul (care de fapt NU EXISTA in balta asta!!!) este gratuit!
Fir intins. Taxa pe 2003: 100.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]