Home Locuri pescuit Partide ID:18976

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAprozi
loc. Aprozi,oras Budesti, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person linkus
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility159 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 22 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
70lei/12h

label_outline
Drum de acces
Greu daca ploua oricum este o balta moarta iar cea salbatica de joi nu mai are acest statut fiind cumparata.

label_outline
Momeli folosite:
porumb de mai multe feluri, mamaliga la fel, pufuleti, rame, viermusi, degeaba trage doar ciortanica si carasel cat degetul mic.


label_outline
Comentariu despre partida
Pe balta mai erau trei masini dar si acestea cred ca erau venite pentru balta salbatica dar am avut surpriza sa ne intalnim cu 2 insi care ne-au comunicat ca balta este cumparata de ..., habar nu am cine este asta, probabil a observat ca se prinde peste mai mult decat pe balta cu taxa care este plina de bradis si de peste marunt si foarte marunt. Nu se merita sa platesti nici un ron si chiar cand a venit cu taxa eram deja cu lansetele scoase si pe la 11,30 eram plecati dezamagiti.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]