Home Locuri pescuit Partide ID:18288

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAprozi
loc. Aprozi,oras Budesti, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person flo_lion
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility147 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/12 h

label_outline
Drum de acces
Asfalt pana la balta, iar apoi drum pietruit pe toata lungimea baltii.

label_outline
Momeli folosite:
ttx pe arc, viermusi, rama, porumb, pufulete.


label_outline
Comentariu despre partida
Am intins pe la 7.30 pana seara la 18.00. Vreme urata, vant puternic, frig si chiar a plouat usor.
O balta relativ noua, cam de un an a fost cumparata si de atunci se lucreaza la ea. S-a terasat malul principal, loc destul pentru a trece 2 masini pe o distanta de peste 300 m. Apoi se poate pescui de pe malul natural. Am folosit 4 lansete, fara a planta. Am avut 2 capturi, o salonta si un cteno la viermusi si viermusi cu porumb. Un prieten a luat o salonta de 3 kg la rama. Am scapat ceva la fel de marisor.
La undita se prinde caras mic cu galeata, cine are rabdare... Paznicul a fost cumsecade, a impartasit din experienta altor pescari si nu vine imediat ce intinzi, a venit pe la ora 12 la noi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]