Home Locuri pescuit Partide ID:3857

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorApa
loc. Apa, jud. Satu_Mare

  • Adaugat de: person Sir Caca
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility1071 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Practicabila doar in sezonul rece cand migratia turistica se opreste. Este o balta extrem de dificila, unde platourile la 5-6 metri adancime sunt o raritate si in general pescuiesti intre ape. Datorita adancimilor extreme si a diferitelor izvoare apa are o miscare a paturilor de apa in functie de temperaturile acestora.
Daca ai prins biban, incearca la 2-3m mai adanc si probalil vei gasi salau. La Apa pestele este concentrat langa praguri, am prins salau la shad (twister) pana la 30 m adancime. Stiuca sta in maluri la aproximativ 5m adancime. Daca dai la pestisor si pluta se scufunda sub luciul apei apoi ramane nemiscata inseamna ca ai prins un rac. Vara intra bine la musca uscata cleanul, daca prinzi o zi linistita.
Se prin pesti putini dar nu sub 2 KG.
Taxa pe 2005: ajvps Satu Mare.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]