Home Locuri pescuit Partide ID:3857

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorApa
loc. Apa, jud. Satu_Mare

  • Adaugat de: person Sir Caca
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility272 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Practicabila doar in sezonul rece cand migratia turistica se opreste. Este o balta extrem de dificila, unde platourile la 5-6 metri adancime sunt o raritate si in general pescuiesti intre ape. Datorita adancimilor extreme si a diferitelor izvoare apa are o miscare a paturilor de apa in functie de temperaturile acestora.
Daca ai prins biban, incearca la 2-3m mai adanc si probalil vei gasi salau. La Apa pestele este concentrat langa praguri, am prins salau la shad (twister) pana la 30 m adancime. Stiuca sta in maluri la aproximativ 5m adancime. Daca dai la pestisor si pluta se scufunda sub luciul apei apoi ramane nemiscata inseamna ca ai prins un rac. Vara intra bine la musca uscata cleanul, daca prinzi o zi linistita.
Se prin pesti putini dar nu sub 2 KG.
Taxa pe 2005: ajvps Satu Mare.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]