Home Locuri pescuit Partide ID:194

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorApa
loc. Apa, jud. Satu_Mare

  • Adaugat de: person idan
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility18 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Balastiera este unul dintre cele mai bune locuri pentru pescuitul salaului din Ardeal. Cu impartirea terenului inconjurator, localnicii au vrut fiecare sa profite de potentialul turistic al locului zadarnicind orice tentativa "legala" de pescuit. Cu alte cuvinte, daca platesti cuiva te trage la raspundere altcineva care-si invoca portiunea de apa. Recomand pentru cei care merg pentru prima oara sa aiba permisul vizat la AJVPS Satu Mare.
In ceea ce priveste populatia piscicola a locului am fost martorul unor capturi demne de luat in seama in cele cateva zile cat am stat la Apa. M-au suprins dimensiunile ciprinidelor, ciortanii de 2 kg nefiind o raritate.
Salaul este insa eroul principal al zonei. Recomand pescuitul din barca la naluci "moi": twistere, pestisori de silicon. Jocul momelilor artificiale trebuie facut la o adancime cat mai mare deoarece exista locuri in care adancimea apei depaseste chiar si 15 m. In aceste conditii lanseta trebuie sa aiba un gramaj ceva mai mare decat acela aferent nalucii cu care pescuim.
O incertitudine o am despre exemplarele de somn despre care se vorbeste c-ar fi din belsug la Apa. In zilele in care am pescuit n-am vazut insa pe nimeni prinzand.
Dan Iercosan
Pescuitul in Romania


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]