Home Locuri pescuit Partide ID:8547

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAnvir (Moara din Reviga)
loc. Reviga, jud. Ialomita

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility2123 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost la balta de marti de la ora 13, 00 si pana astazi la ora 13. Alaltaieri nu am prin decat 1 carasel la undita in stuf (de la mal). La lansete nu am avut nicio trasatura. Ieri, a suflat vantul ingrozitor de puternica si nu am pescuit. Azi dimineata, cand m-am trezit am vazut sarituri pe larg si ramaturi de crap. Am dat cu 3 lansete cu rame, viermusi si pufi mici cu usturoi. Nu a tras nicio data. La undita (de 6m) a tras intr-o veselie carasel de la 100gr la 300gr. Totul a mers pana pe la ora 10 dupa care ne-am mutat in zona cu stuf unde a continuat distratia la o teava de 3m, momeala libelule cu un viermus. Per total, m-am apropiat de 8kg de caras. Tind sa cred ca de luni incolo va incepe sa manane bine si la lanseta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]