Home Locuri pescuit Partide ID:6542

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAlbina
loc. Albina, jud. Braila

  • Adaugat de: person bursul
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility13 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Pentru un pescar incepator este un loc in care poate sa-si "exerseze" mina. Intr-o ora abia am reusit sa instalez 3 lansete... pentru ca tragea caraselul. Nu se prea poate pescui la undita.
"Capturi" 66 buc = 3 kg. Distractie ... si sport. In schimb am pierdut un cosas de vreo 2-3 kg. L-au prins in schimb vecinii mei. Ce scriu este povestea de acum trei saptamini. Si acum doua saptamini tot 3 kg (un vecin a prins un cosas de 3-4 kg), in schimb acum o saptamina a scazut mult apa si nu am prins decat 1 kg plus ca au inceput sa dragheze malul si ... Taxa pe 2006: 25 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]