Home Locuri pescuit Partide ID:6542

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAlbina
loc. Albina, jud. Braila

  • Adaugat de: person bursul
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility10 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Pentru un pescar incepator este un loc in care poate sa-si "exerseze" mina. Intr-o ora abia am reusit sa instalez 3 lansete... pentru ca tragea caraselul. Nu se prea poate pescui la undita.
"Capturi" 66 buc = 3 kg. Distractie ... si sport. In schimb am pierdut un cosas de vreo 2-3 kg. L-au prins in schimb vecinii mei. Ce scriu este povestea de acum trei saptamini. Si acum doua saptamini tot 3 kg (un vecin a prins un cosas de 3-4 kg), in schimb acum o saptamina a scazut mult apa si nu am prins decat 1 kg plus ca au inceput sa dragheze malul si ... Taxa pe 2006: 25 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]