Home Locuri pescuit Partide ID:25800

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati 3
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person peskar78
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility2077 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/zi

label_outline
Drum de acces
drumum foarte bun, se poate direct din DN 2 sau se face pe prima la dreapta dupa pod si ajungi pe malul apei (ghetei). Taxa e valabila vara, acum discutati cu paznicul d-l Puiu, taxa pentru copca 10-15 lei, are tel: 0766219562 e bine sa-l sunati inainte sa ajungeti sau inainte sa pescuiti ca alfel cam face pe nebunul.

label_outline
Momeli folosite:
libelule in carlig si ca nada mamaliga+ rame tocate.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit de la ora 10 pana la 16 vreme frumoasa, caldut, am dat spre pod la cabana, mai erau aprox. 6-7 pescari. Am prins 3 kg caras intre 100 si 200 g si 5 buc salau 0,5 kg, superb pe vremea asta. Gheata buna, aprox. 15 cm.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg
-Salau: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]