Home Locuri pescuit Partide ID:10106

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati 2
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person grecu72
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility69 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/zi

label_outline
Drum de acces
Drumul de acces pe balta acceptabil daca nu ploua, in caz contrar s-ar putea sa aveti nevoie de un tractor !

label_outline
Momeli folosite:
Momeli folosite: rama,viermusi, pufuleti cu miere, scoica, anason etc, boabe pe porumb cu capsunica si anason. La carasel cel mai bine a tras la pufulete iar la restul la bomba cu porumb.


label_outline
Comentariu despre partida
O partida de pescit zbuciumata. Carasul trage intruna ca nebunul aproape la orice. Rezultate mai bune am obtinut la bomba cu porumb diverse arome dar conteaza foarte mult locul din care dai. O 1/2 de zi nimic la bomba (timp pierdut aiurea) iar dupa ce am schimbat locul nu se mai oprea, tragea mereu. Ciortan la 1,5- 2,0 Kg 4 buc., crap romanesc la 3,0 Kg. Va recomand sa tatonati locurile pe balta caci s-ar putea sa aveti surprize neplacute. Fir intins.
Taxa este totusi cam mare si stabilita pe loc in functie de aprecierea lui. Nu se elibereaza bon.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 9 kg
-Caras: 8 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]