Home Locuri pescuit Partide ID:9698

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati - AGVPS
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility59 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 lei / 12 ore

label_outline
Drum de acces
nu stiu sigur daca este Afumati agvps, dar este o balta din comuna Afumati pe stanga drumului principal. Drumul este foarte bun, accesul la balta se face pe o strada din sat, paralela cu balta.

label_outline
Momeli folosite:
Am incercat la rama, viermus, patratica, porumb, boiles si la bomba. Rezultate au fost doar la bomba.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta la ora 6.30 si deja majoritatea locurilor de pescuit de pe partea cu satul erau ocupate. Din pacate, se cunostea ca se umblase la apa. Am prins 1 kg de caras si 2 ciortani ca palma pe care i-am eliberat. Nu merge decat la bomba, la rama sau la viermus trage in continuu dar nu se prinde niciodata nimic, presupun ca e numai boarta. Nu se merita sa mergeti pe aceasta balta tinand cont si de pret. Aaa... balta nu are nici o regula cu specia sau cantitatea de peste, asta probabil pentrut ca nu se prinde nimic altceva decat caras.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]