Home Locuri pescuit Partide ID:928

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati - AGVPS
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person adorobantu
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility77 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost duminica 5 octombrie si nu am reusit sa gasesc aceasta balta ... am intrebat 10 localnici si nimeni nu a fost in masura sa-mi spuna.

In schimb am nimerit la alta Afumati 2 banuiesc, 400 000 - nu am prins nimic toata ziua. Un prieten a luat 1 buc la 1,8 kg si a scapat inca 2 bucati .... Nu stiu ce sa cred, am incercat toate momelile si am ramas pe boaba dar nu am avut nici o trasatura toata ziua ..
Taxa pe 2003: lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]