Home Locuri pescuit Partide ID:18186

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati - AGVPS
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person peskkar
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility87 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40 lei /12h

label_outline
Drum de acces
De la sosea pe DN 2 se vede balta de pe pod in dreapta... deci drum ideal, imediat dupa pod prima la dreapta da chiar pe malul lacului. Cand ajungeti intrebati de DEACA, asa il cheama pe patronul baltii.

label_outline
Momeli folosite:
am dat la viermusi albi si rosii iar ca nada am folosit mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta la ora 11 si am dat pana la 17 pe o vreme cam rece ... dar cand esti pescar induri. Pe balta mai erau aprox. 10 pescari care au prins fiecare cat de ager a fost, eu de exemplu am luat 3 kg de caras.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]