Home Locuri pescuit Partide ID:18186

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati - AGVPS
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person peskkar
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility54 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40 lei /12h

label_outline
Drum de acces
De la sosea pe DN 2 se vede balta de pe pod in dreapta... deci drum ideal, imediat dupa pod prima la dreapta da chiar pe malul lacului. Cand ajungeti intrebati de DEACA, asa il cheama pe patronul baltii.

label_outline
Momeli folosite:
am dat la viermusi albi si rosii iar ca nada am folosit mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta la ora 11 si am dat pana la 17 pe o vreme cam rece ... dar cand esti pescar induri. Pe balta mai erau aprox. 10 pescari care au prins fiecare cat de ager a fost, eu de exemplu am luat 3 kg de caras.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]