Home Locuri pescuit Partide ID:10493

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorAfumati - AGVPS
loc. Afumati, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person sonja
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility77 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50ron/zi sau 800ron/an

label_outline
Drum de acces
Ca sa fie clar revin cu locatia exacta a baltii Afumati 4 (administrata de AGVPS). De la statuie se face dreapta din DN, se merge drept inainte pe langa postul de politie Afumati, si inainte sa se ajunga in capatul strazii se face dreapta din nou. Dupa 500m veti ajunge pe malul unei balti (Afumati pepiniera AGVPS) in care nu se pescuieste. Balta pe care am descris-o in mesajul precedent se afla pe partea cealalta a digului ce se vede in fata. Sper ca veti putea ajunge! Cred ca merita ! Acces bun, se iese si pe vreme rea.

label_outline
Momeli folosite:
Viermusi rosii, rame, libelule si pufuleti. A tras numai la libelula.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns la 12.00 pe balta si am plecat la 18.00. Carasul "palmas" trage intr-o veselie. Limita 6kg. Paznicul (foarte de treaba) mi-a spus ca a fost populata cu crap, ten, caras si stiuca. Voi reveni pe Afumati AGVPS. Fir intins!!!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]